Stofzuigerborstels food grade/pharmacie

  • Stofzuigborstels voor food grade industrie
  • Stofzuigborstels voor de industrie
  • Stofzuigborstel farmacie voor industriële stofzuiger
  • Stofzuigborstel driehoek voor industriezuiger
Accessoires en onderdelen

Stofzuigerborstels food grade/pharmacie

Deze driehoek stofzuigerborstels zijn in verschillende kleuren en materialen leverbaar. Zo zijn deze driehoek stofzuigerborstels leverbaar in zowel normaal rubber (voor de industrie) als in FDA rubber, wat betekent dat deze stofzuigerborstels veilig gebruikt kunnen worden voor reiningswerkzaamheden in de industrie, in de voedingsmiddelenindustrie/food grade en in de farmaceutische industrie (FDA rubber). Deze stofzuigerborstels zijn dan ook ideaal voor zowel normale stofzuiginstallaties als voor stofzuiginstallaties die moeten voldoen aan de (strenge) veiligheidseisen binnen de voedingsmiddelenindustrie/farmaceutische industrie. Daarnaast is deze industriële borstel ook leverbaar in ATEX variant gemaakt van oliebestendig rubber, waardoor deze stofzuigerborstel ook inzetbaar is in brand- en explosiegevaarlijke omgevingen (ATEX Zones) waar aan ATEX richtlijnen dient te worden voldaan.

Deze driehoek stofzuigerborstels zijn geschikt voor het voor het opzuigen van kleine, middelgrote én grote afvalstoffen. De standaard aansluitdiameter van deze stofzuigerborstel bedraagt 50 mm. De afmetingen van de borstelkop zijn: 160 x 160 x 160 mm.

Naast de standaard 50 mm aansluitdiameter, zijn deze driehoekige stofzuigerborstels (zowel normaal, FDA rubber als ATEX) ook leverbaar met de volgende aansluitdiameters:

Productcode        Aansluitdiameter    
ATPTR1638A / ATPTR38FB / ATPTR38B(F)W / ATPTR38R(F)W    38 mm
ATPTR1640A / ATPTR40FB / ATPTR40B(F)W / ATPTR40R(F)W 40 mm
ATPTR1644A / ATPTR44FB / ATPTR44B(F)W / ATPTR44R(F)W 44 mm


Naast bovengenoemde aansluitdiameters zijn deze stofzuigerborstels in nog veel meer kleuren leverbaar, waaronder groen en geel (die ook speciaal voor de food grade en farmaceutische industrie gebruikt kunnen worden). Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Atimo
Model:
ATPTR50FB / ATPTR50B(F)W / ATPTR50R(F)W
Stofzuiger accessoires brochure

Stofzuiger accessoires helpen bij het efficiënt en effectief opzuigen van allerlei soorten stof. Het assortiment stofzuiger accessoires van Atimo is zeer breed. Bekijk de mogelijkheden in onze brochure!

Download

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie