Dustcontrol stofzuiger DC2800c

  • Tweedehands dustcontrol stofzuiger
  • Dustcontrol DC2800c tweedehands industriële stofzuiger
Tweedehands

Dustcontrol stofzuiger DC2800c

Tweedehands dustcontrol stofzuiger DC2800
Deze tweedehands industriële stofzuiger is van het merk dustcontrol, type DC2800 c. Deze dustcontrol stofzuiger is een krachtige mobiele stofafscheider die geschikt is voor bronafzuiging en voor schoonmaakwerkzaamheden in zware omstandigheden. De Dustcontrol DC2800c is ideaal voor de afzuiging van fijnstoffen. Deze stofzuiger hebben wij ter inruil overgenomen.  

Dustcontrol dc

Deze tweedehands stofzuiger van Dustcontrol is voorzien van een patroonfilter en een HEPA filter. Met een HEPA filter kunnen gezondheidsgevaarlijke stoffen afgezogen worden. Het HEPA filter heeft namelijk een stof afscheidingsgraad van 99,995%, welke ervoor zorgt dat deze gevaarlijke stoffen na het zuigen direct zeer effectief worden gefilterd. Hierdoor wordt alleen schone lucht de omgeving in teruggeblazen. Het hoofdfilter heeft een filter oppervlakte van 1,5 m2. Daarbovenop heeft het HEPA filter een filter oppervlakte van 0,82 m2.

Dc2800

Deze Dustcontrol dc stofzuiger werkt met een zakkensysteem. Het opgezogen stof wordt direct verzameld in zakken, welke onder de machine zijn vastgezet. Wanneer de zak volgezogen is, kan deze gemakkelijk verwijderd en vervangen worden. Door dit zakkensysteem kunt u altijd goed zien hoeveel stof er reeds verzameld is en wanneer de zak vervangen dient te worden. Het vervangen van de zakken gebeurt op een stofvrije manier, waardoor dit zeer veilig is voor de gebruiker. Deze zakken kunt u bij ons bestellen.

De conditie van de dustcontrol stofzuiger is goed. De stofzuiger is werkzaam op 230 Volt en beschikt over één motor, welke een vermogen genereert van 1,2 kW. Het gewicht van deze dustcontrol stofzuiger is zeer licht, namelijk 14 kilo. Hierdoor is de stofzuiger eenvoudig te verplaatsen en in te zetten op meerdere plaatsen in de werk- of productieomgeving.

Accessoires

Optioneel is het mogelijk de dustcontrol stofzuiger te voorzien van allerlei accessoires, waardoor de stofzuiger efficiënt en effectief kan worden ingezet voor het opzuigen van allerlei soorten stof en fijnstof. Welke stofzuigeraccessoires het meest geschikt zijn voor deze dustcontrol stofzuiger, hangt af van wat u met de machine wilt opzuigen. Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden!

Conditie: Goed
Motoren: 1
Prijs: op aanvraag

Meer weten? Neem contact met ons op! Wij adviseren u graag verder.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Atimo
Model:
DC2800c
Spanning230 Volt
Aantal motoren1
Vermogen1,2 kW
ATEX Zone1 / 21 / 2GD
Max. luchtdebiet190 m3/uur
Max. onderdruk24 kPa
Type filterPatroonfilter + HEPA filter
Oppervlakte hoofdfilter1,5 m2
Oppervlakte veiligheidsfilter0,82 m2
Inhoud vuilcontainer11 liter
Inlaat diameter50 mm
Geluid debiet68 dB (A)
Afmetingen107x42x51 cm
Gewicht14 kg

Tweedehands industriële stofzuigers

Advies nodig over deze tweedehands industriële stofzuiger?

Atimo beschikt over een breed assortiment jong gebruikte industriële stofzuigers welke geschikt zijn voor diverse toepassingen in verschillende industrieën. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden van deze industriële stofzuiger voor uw bedrijf te bespreken! 

Neem contact op

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie