Vacblast 90

  • 90 kW industriële stofzuiger Vacblast 90
Sibilia vacuümunit

Vacblast 90

De Vacblast 90 is een industriële stofzuiger welke werkzaam is op krachtstroom (380 Volt) en een zeer krachtig vermogen heeft van maar liefst 90 kW. Dit krachtige vermogen zorgt ervoor dat deze industriële stofzuiger ingezet kan worden voor de meest zware reinigingswerkzaamheden in de industrie. Zo is deze machine geschikt voor het opzuigen van allerlei soorten stof, restmateriaal en afval in de meest uiteenlopende toepassingen. 

Groot filterpakket
Deze industriële stofzuiger is voorzien van een groot filterpakket met een totale oppervlakte van maar liefst 510.000 cm2. Het filterpakket bestaat uit een hoofdfilter (320.000 cm2) en een veiligheidsfilter (190.000 cm2). Een pneumatisch hoofdfilterreinigingssysteem zorgt ervoor dat het filter gereinigd wordt wanneer dit nodig is. De unit is uitgerust met een filterinspectiedeur, waardoor het zeer makkelijk is om het filter te controleren. 

Stofzuiginstallatie inclusief vacuümhopper
Deze machine is standaard uitgerust met een vacuümhopper welke als voorafscheider fungeert. Hierdoor is het niet nodig om een losse voorafscheider in te zetten. De vacuümhopper heeft een opvangcapaciteit van 300 liter en kan eenvoudig worden geledigd door middel van de vlinderklep in bijvoorbeeld een Big Bag zak. Een capacitieve niveausensor, geïnstalleerd in de stofkamer, houdt bij hoeveel stof er in de vacuümhopper gezogen is en geeft tevens aan wanneer de hopper geleegd dient te worden. 

Eenvoudig te verplaatsen
De Vacblast 90 is uitgerust met oogbouten voor het hijsen met een hijskraan, maar ook met een heftruckonderstel, zodat het mogelijk is om de unit te verplaatsen met een vorkheftruck. Deze mogelijkheden zorgen ervoor dat deze industriële stofzuiger zeer mobiel inzetbaar is. 

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Sibilia
Model:
Vacblast 90
Spanning380 Volt
Aantal motoren1
Vermogen90 kW
Max. luchtdebiet4500 m3/uur
Max. onderdruk5.500 mmH2O
Type filterHoofdfilter + Veiligheidsfilter
Oppervlakte hoofdfilter320.000 cm2
Oppervlakte veiligheidsfilter190.000 cm2
FilterreinigingPneumatisch filterreinigingssysteem
Inhoud vuilcontainer300 liter
Inlaat diameter150 mm

Industriële stofzuigers van Atimo Nederland

Advies nodig?

Vindt u het lastig te bepalen welke industriële stofzuiger het meest geschikt is voor uw bedrijfssituatie en heeft u hierbij advies nodig? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag samen en vrijblijvend met u naar de geschikte zuigoplossing voor uw stofprobleem!

Neem contact op

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie