DG 50 EXP IECEX

  • Stofzuiger met IECEX certificaat
Delfin

DG 50 EXP IECEX

Deze industriële stofzuiger is IEC EX gecertificeerd, wat betekent dat deze stofzuiger ingezet mag worden in omgevingen die geclassificeerd zijn als een strenge IEC EX omgevingen. Met deze industriële stofzuiger kunt u veilig allerlei stoffen opzuigen en opslaan.

Mobiel inzetbaar
De DG 50 EXP IECEX is een stabiele en mobiele industriële stofzuiger. Door de plaatsing op zwenkwielen, is deze stofzuiger eenvoudig voort te bewegen om zo op diverse plekken in de omgeving stoffen op te zuigen. Deze stofzuiger is standaard uitgevoerd met een RVS opvangcontainer met een opslagcapaciteit van 100 liter.

Filtersysteem
Het filtersysteem van deze industriële stofzuiger bestaat uit een antistatisch polyester sterfilter met een filteroppervlakte van 30.000 cm2 in stofklasse M (1 micron). Daarnaast is deze stofzuiger standaard uitgerust met een HEPA H14 veiligheidsfilter, zodat opgezogen stoffen met een filtratiegraad van 99,995% effectief worden gefilterd, waarna schone lucht de omgeving in wordt teruggeblazen.

Onderhoudsvrije motor
Deze stofzuiger is uitgerust met een onderhoudsvrije motor en geschikt voor continu (24/7) inzetbaarheid. Zo kunt u lange tijd achtereen stoffen in de omgeving opzuigen zonder rekening te hoeven houden met rusttijden.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Delfin
Model:
DG50 EXP IECEX
Spanning380 Volt
Vermogen4 kW
Max. luchtdebiet320 m3/uur
Max. onderdruk2.300 mmH2O
Type filterPolyester sterfilter
Oppervlakte hoofdfilter30.000 cm2
Oppervlakte veiligheidsfilter26.500 cm2
Filter efficiëntieM (1 micron) + H
FilterreinigingHandmatig
Inhoud vuilcontainer100 liter
Inlaat diameter80 mm
Geluid debiet72 dB(A)
Afmetingen60x103x170 cm
Gewicht145 kg

Industriële stofzuigers van Atimo Nederland

Advies nodig?

Vindt u het lastig te bepalen welke industriële stofzuiger het meest geschikt is voor uw bedrijfssituatie en heeft u hierbij advies nodig? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag samen en vrijblijvend met u naar de geschikte zuigoplossing voor uw stofprobleem!

Neem contact op

ATEX stofzuigers brochure

Met een ATEX stofzuiger kunnen stoffen in brand- en explosiegevaarlijke omgevingen veilig opgezogen en verzameld worden. Bekijk onze ATEX brochure voor alle mogelijkheden.

Download

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie