PHARMA 20.18 CX

  • Industriële stofzuiger op krachtstroom en compact van formaat
Delfin

PHARMA 20.18 CX

De Pharma 20.18 CX is een industriële stofzuiger welke geschikt is voor omgevingen waar de strengste veiligheidsvoorschriften gelden, zoals cleanrooms, de voedingsindustrie en de farmaceutische industrie. Deze industriële stofzuiger voldoet aan de standaarden tot aan ISO4 en de GMP standaarden voor cleanrooms. Deze stofzuiger is zeer compact van formaat, stil tijdens gebruik en flexibel in gebruik. Zo kan de Pharma 20.18 CX stofzuiger naast een zeer mobiele en brede inzetbaarheid ook stationair ingezet worden aan boord van machines.

Filtersysteem
Het filtersysteem van deze cleanroom stofzuiger bestaat uit een antistatisch polyester sterfilter met een filteroppervlakte van 12.000 cm2. Optioneel is deze stofzuiger naast het sterfilter extra te voorzien van een HEPA H14 veiligheidsfilter, welke een filteroppervlakte heeft van 20.500 cm2. Het HEPA filter zorgt ervoor dat (gezondheids)gevaarlijke stoffen met een filtratiegraad van 99,995% veilig opgezogen en gefilterd kunnen worden en alleen schone lucht de omgeving in wordt teruggeblazen. Via een geïntegreerd ergonomisch reinigingssysteem wordt het filtersysteem eenvoudig gereinigd, zodat een lange levensduur van de filters gerealiseerd kan worden.

Opvangcontainer
Opgezogen stoffen komen terecht in de opvangcontainer, welke gemaakt is van AISI304 roestvrij staal met gelaste bodem met gesatineerde buitenkant en gepolijste binnenkant. De opvangcapaciteit van de container bedraagt 22 liter. Nadat de container volgezogen is, kan deze eenvoudig worden geleegd.

Veiligheidsfilterzakken
Optioneel is het mogelijk om de industriële stofzuiger te voorzien van veiligheidsfilterzakken, zodat opgezogen materiaal eenvoudig verzameld en verwijderd kan worden.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Delfin
Model:
PHARMA 20.18 CX
Spanning380 Volt
Vermogen1,8 kW
Max. luchtdebiet270 m3/uur
Max. onderdruk3.000 mmH2O
Type filterPolyester sterfilter antistatisch
Oppervlakte hoofdfilter12.000 cm2
Oppervlakte veiligheidsfilter20.500 cm2 (optioneel)
Filter efficiëntieM (1 micron)
FilterreinigingHandmatig
Inhoud vuilcontainer22 liter
Inlaat diameter50 mm
Geluid debiet70 dB(A)
Afmetingen70x51x129 cm
Gewicht75 kg

Industriële stofzuigers van Atimo Nederland

Advies nodig?

Vindt u het lastig te bepalen welke industriële stofzuiger het meest geschikt is voor uw bedrijfssituatie en heeft u hierbij advies nodig? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag samen en vrijblijvend met u naar de geschikte zuigoplossing voor uw stofprobleem!

Neem contact op

Pharma 20.18 CX voor de farmaceutische industrie brochure

De Pharma 20.18 CX is onder andere ontworpen voor diverse toepassingen binnen de farmaceutische industrie. Lees alles over de mogelijkheden van deze en andere stofzuigoplossingen voor deze industrie in deze brochure!

Download

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie