PHARMA 40

  • Krachtstroom stofzuiger Pharma 40
Delfin

PHARMA 40

De Pharma 40 stofzuiger is een stofzuiger welke geschikt is voor het opzuigen van diverse droge stoffen in omgevingen waar strenge voorschriften gelden, zoals in cleanrooms, de farmaceutische industrie en de voedingsmiddelenindustrie. Deze stofzuiger is ontworpen om besmetting te voorkomen en maximale kwaliteit en hygiëne tijdens de productiecycli te garanderen.

Mobiel en aan boord van machines inzetbaar
De Pharma stofzuiger is een compacte, stille stofzuiger welke flexibel in gebruik is. De stofzuiger is gemonteerd op vier zwenkwielen en kan daardoor eenvoudig mobiel verplaatst worden in de werkomgeving. Ook is deze stofzuiger zeer geschikt voor zuigen van allerlei stoffen, direct aan boord van machines. Met een opslagcapaciteit van 42 liter kan de stofzuiger lange tijd ingezet worden alvorens de vuilcontainer geleegd dient te worden.

Filtersysteem
Het filtersysteem van de Pharma stofzuiger bestaat uit een antistatisch polyester sterfilter in stofklasse M (1 micron) met een filteroppervlakte van 20.000 cm2. Het filter kan eenvoudig handmatig gereinigd worden, bijvoorbeeld na elk gebruik, zodat het filter een lange levensduur heeft.

Optioneel
De Pharma 40 stofzuiger is leverbaar in twee modellen, de Pharma 40.30 (3 kW vermogen) en de Pharma 40.40 (4 kW vermogen). Beide modellen zijn optioneel uit te voeren in volledig RVS en met een veiligheidszakkensysteem voor het eenvoudig verzamelen van opgezogen stof. Daarnaast zijn beide modellen stofzuigers leverbaar met een ATEX Zone 22 certificering, voor het veilig opzuigen van stoffen in een ATEX Zone 22 omgeving.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Delfin
Model:
PHARMA 40
Spanning380 Volt
Vermogen3,0 / 4,0 kW
ATEX Zone22 (optioneel)
Max. luchtdebiet318 / 420 m3/uur
Max. onderdruk3.200 mmH2O
Type filterPolyester sterfilter
Oppervlakte hoofdfilter20.000 cm2
Filter efficiëntieM (1 micron)
FilterreinigingHandmatig
Inhoud vuilcontainer42 liter
Inlaat diameter70 mm
Geluid debiet69 dB(A)
Afmetingen76x52x155 cm
Gewicht120 kg

Industriële stofzuigers van Atimo Nederland

Advies nodig?

Vindt u het lastig te bepalen welke industriële stofzuiger het meest geschikt is voor uw bedrijfssituatie en heeft u hierbij advies nodig? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag samen en vrijblijvend met u naar de geschikte zuigoplossing voor uw stofprobleem!

Neem contact op

Pharma 40 voor farmaceutische industrie brochure

De Pharma 40 is onder andere ontworpen voor diverse toepassingen binnen de farmaceutische industrie. Lees alles over de mogelijkheden van deze en andere stofzuigoplossingen voor deze industrie in deze brochure!

Download

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie