ZFR EV AP PN ATEX

  • ATEX afzuigunit voor afzuigen gevaarlijk stof
  • ATEX afzuigunit voor puntafzuiging
Delfin

ZFR EV AP PN ATEX

De Zefiro EV AP PN afzuigunits zijn werkzaam op 380 Volt en leverbaar met 2,2 of 4,0 kW vermogen. Deze afzuigunits zijn zeer uniek, doordat deze afzuigunits gecertificeerd zijn voor ATEX Zone 20 inwendig en ATEX Zone 21 of Zone 22 uitwendig. Deze combinatie is in het laag vacuüm assortiment nog niet eerder voorgekomen en zorgt ervoor dat deze afzuigunits voldoen aan de strengste regels welke voldoen in werk- en productieruimten.

Diverse toepassingen
Afhankelijk van de regels in een werk- of productieomgeving en de ATEX zonering die geldig is, zijn deze afzuigunits leverbaar met een ATEX Zone 21 of Zone 22 certificaat (en Zone 20 inwendig) en geschikt voor het afzuigen van droge, lichte en fijn zwevende stofdeeltjes welke vrijkomen in de omgeving.

Deze afzuigunits zijn door de bouw op zwenkwielen zeer mobiel inzetbaar. Verplaatsen gaat eenvoudig en snel, waardoor het mogelijk is om vanaf verschillende plaatsen in de omgeving stoffen op te zuigen.

Filtersysteem
Deze stofafscheiders met hoge luchtstroom zijn voorzien van een antistatisch polyester patroonfilter in stofklasse M (1 micron). Naast dit filter, zijn deze stofafscheiders voorzien van een absoluut filter (Hepa filter) welke ervoor zorgt dat opgezogen stoffen met een zeer fijne filtratiegraad veilig gefilterd worden. Via een automatisch filterreinigingssysteem met omgekeerde luchtpuls wordt het filtersysteem eenvoudig gereinigd.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Delfin
Model:
ZFR EV AP PN ATEX
Spanning380 Volt
Vermogen2,2 / 4,0 kW
ATEX Zone20 inwendig + 21/22 uitwendig
Max. luchtdebiet1.300 / 2.700 / 1.800 / 1.100 m3/uur
Max. onderdruk280 / 200 / 300 / 350 mmH2O
Type filterPolyester patroonfilter + HEPA veiligheidsfilter
Oppervlakte hoofdfilter106.000 cm2
Filter efficiëntieM + H
FilterreinigingAutomatisch fiterreinigingssysteem
Inhoud vuilcontainer100 liter
Inlaat diameter150 / 200 / 150 / 120 mm
Geluid debiet72 / 74 dB(A)
Afmetingen78x85x250 cm
Gewicht125 / 140 kg

Advies nodig?

Wij helpen u graag aan de juiste afzuigunit!

Wilt u weten welke industriële afzuigunit het meest geschikt is voor het materiaal dat u in uw werkomgeving wilt afzuigen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag samen met u naar de meest geschikte industriële afzuigunit voor het afzuigen van stoffen en materialen in uw werkomgeving. De mogelijkheden zijn enorm. Het afzuigen van stoffen, materialen, poeders, dampen, olienevel, houtmot, lasdampen, explosiegevaarlijke stoffen, het is allemaal mogelijk! 

Neem contact op

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie