DM3 CLEAR AUT

  • Industriële stofzuiger met automatisch reinigingssysteem voor het filter
Delfin

DM3 CLEAR AUT

De DM3 CLEAR AUT is een industriële stofzuiger welke werkzaam is op 230 Volt en beschikt over 2,3 kW vermogen. Deze industriële stofzuiger is uitgerust met een exclusief systeem dat een constante, automatische reiniging van de filters mogelijk maakt, waardoor de filters schoon blijven en de hoogste zuigefficiëntie kan worden gegarandeerd.

Filtersysteem
Deze industriële stofzuiger is standaard voorzien van 2 polyester patroonfilters met een gezamenlijk filteroppervlakte van 30.000 cm2. Bovendien zorgt een extra E10 filter voor een bijna absolute bescherming tegen stof dat de motor kan aantasten. De patroonfilters zijn geschikt voor het opzuigen van diverse stoffen tot een fijnheid van 1 micron. Optioneel kan de stofzuiger verder uitgebreid worden met een HEPA filter (H14) om een filtratiegraad van 99,995% te realiseren, waardoor het mogelijk is om met deze stofzuiger gezondheidsgevaarlijke stoffen veilig op te zuigen.

Opgezogen stoffen worden gefilterd door het filtersysteem. Dit CLEAR-AUT systeem garandeert een constante zuigefficiëntie doordat het mogelijk is om een speciale filterreinigingscycli uit te voeren. Dit kan via het handmatige Dustop systeem, maar dit is ook mogelijk door een meer geconcentreerde en effectieve vibratie op de filters. Wanneer men kiest voor deze tweede optie, kan de gebruiker hiervoor een speciale knop indrukken welke ervoor zorgen dat de motoren gedurende 12 seconden stoppen met werken, waardoor trillingen op de filters mogelijk zijn. Aangekoekt stof wordt zo eenvoudig van de filters geschud. Hierdoor blijven de filters schoon en kan de hoogste zuigefficiëntie worden gegarandeerd.

Opvangsysteem
Opgezogen stof, restmateriaal en afval wordt verzameld in een vuilcontainer welke zich onderaan de machine bevindt. Deze vuilcontainer heeft een opslagcapaciteit van 45 liter en kan eenvoudig onder de machine vandaan gereden worden om te legen. Indien u niet met het opgezogen stof in aanraking wilt komt, is deze industriële stofzuiger ook leverbaar met een longopac zakkensysteem. Dit systeem bestaat uit een 20 meter lange zak welke onder de machine bevestigd is en welke naar wens afgeknoopt en verwijderd kan worden. Hierdoor komt de gebruiker niet langer in contact met het stof.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Delfin
Model:
DM3 CLEAR AUT
Spanning230 Volt
Aantal motoren3
Vermogen3,45 kW
Max. luchtdebiet540 m3/uur
Max. onderdruk2.500 mmH2O
Type filter2 x polyester patroonfilter
Oppervlakte hoofdfilter30.000 cm2
Oppervlakte veiligheidsfilter26.000 cm2 (optioneel)
Filter efficiëntieM (1 micron)
FilterreinigingAutomatisch fiterreinigingssysteem
Inhoud vuilcontainer45 liter
Inlaat diameter80 mm
Geluid debiet76 dB (A)
Afmetingen69x63x126 cm
Gewicht83 kg

Industriële stofzuigers van Atimo Nederland

Advies nodig?

Vindt u het lastig te bepalen welke industriële stofzuiger het meest geschikt is voor uw bedrijfssituatie en heeft u hierbij advies nodig? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag samen en vrijblijvend met u naar de geschikte zuigoplossing voor uw stofprobleem!

Neem contact op

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie