DM3 LP CLEAR AUT

  • Longopac stofzuiger met automatisch filterreinigingsysteem en werkzaam op 230 Volt
Delfin

DM3 LP CLEAR AUT

De DM3 LP CLEAR AUT is een industriële stofzuiger welke werkzaam is op 230 Volt en beschikt over 3,45 kW vermogen gegenereerd door drie motoren. Deze industriële stofzuiger is uitgerust met 2 patroonfilters welke een gezamenlijk filteroppervlakte hebben van 30.000 cm2 in stofklasse M en geschikt zijn voor het opzuigen van allerlei fijne stoffen tot 1 micron. Optioneel kan deze stofzuiger verder uitgerust worden met een HEPA filter, zodat een filtratiegraad van 99,995% gerealiseerd kan worden en het veilig opzuigen van gezondheidsgevaarlijke stoffen mogelijk is.

Automatisch filterreinigingssysteem
Het unieke van deze industriële stofzuiger is dat deze is uitgerust met een CLEAR-AUT  filterreinigingssysteem. Dit systeem garandeert een constante zuigefficiëntie doordat het mogelijk is om een speciale filterreinigingscycli uit te voeren. Dit kan via het handmatige Dustop systeem, maar dit is ook mogelijk door een meer geconcentreerde en effectieve vibratie op de filters. Bij deze tweede optie kan de gebruiker een speciale knop indrukken op de stofzuiger welke ervoor zorgt dat de motoren gedurende 12 seconden stoppen met werken, waardoor trillingen op de filters mogelijk zijn. Aangekoekt stof wordt zo eenvoudig van de filters geschud. Hierdoor blijven de filters schoon en kan de hoogste zuigefficiëntie worden gegarandeerd.

Toepassingen
Het filterpakket en het automatische filterreinigingssysteem maken deze industriële stofzuiger geschikt voor diverse toepassingen. Zo is deze industriële stofzuiger bijvoorbeeld bij uitstek geschikt voor werkzaamheden als vloerenfrezen.

Longopac zakkensysteem
Deze stofzuiger is uitgerust met een longopac zakkensysteem (eindeloze zakken). Het opgezogen stof valt in de longopac zak, welke naar wens afgeknoopt en verwijderd kan worden. Hierdoor komt de gebruiker na het stofzuigen niet in aanraking met het opgezogen stof. Liever het stof verzamelen in een vuilcontainer? Deze industriële stofzuiger is ook leverbaar met vuilcontainer.

Eenvoudig te transporteren
Het vervoeren van deze industriële stofzuiger is eenvoudig. Door het gasveren-systeem is het mogelijk de hoogte van de stofzuiger te verkleinen, zodat deze industriële stofzuiger in de meeste bestelwagens past.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Delfin
Model:
DM3 LP CLEAR AUT
Spanning230 Volt
Aantal motoren3
Vermogen3,45 kW
Max. luchtdebiet540 m3/uur
Max. onderdruk2.500 mmH2O
Type filter2 x polyester patroonfilter
Oppervlakte hoofdfilter30.000 cm2
Oppervlakte veiligheidsfilter26.000 cm2 (optioneel)
Filter efficiëntieM (1 micron)
FilterreinigingAutomatisch fiterreinigingssysteem
Inhoud vuilcontainerLongopac zakken 20 meter
Inlaat diameter80 mm
Geluid debiet76 dB (A)
Afmetingen65x70x166 cm
Gewicht80 kg

Industriële stofzuigers van Atimo Nederland

Advies nodig?

Vindt u het lastig te bepalen welke industriële stofzuiger het meest geschikt is voor uw bedrijfssituatie en heeft u hierbij advies nodig? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag samen en vrijblijvend met u naar de geschikte zuigoplossing voor uw stofprobleem!

Neem contact op

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie