DM3 PSR

  • Fijnstofzuiger met cycloon voorafscheider
  • Industriële stofzuiger inclusief cycloon
Delfin

DM3 PSR

De DM3 PSR is een industriële stofzuiger welke standaard voorzien is van een cycloon voorafscheider. Deze unieke combinatie is gebouwd op een frame op zwenkwielen en kan hierdoor eenvoudig door de omgeving worden geplaatst voor het zuigen van stof vanaf verschillende plekken. De combinatie van een industriële stofzuiger met voorafscheider zorgt ervoor dat de gebruiker lange tijd achtereen diverse stoffen kan opzuigen en eenvoudig kan afvangen in de voorafscheider. Deze unieke combinatie is werkzaam op 230 Volt en beschikt over 3,45 kW vermogen. De DM3 PSR is geschikt voor het opzuigen van droge stoffen.

Filtersysteem
Het filtersysteem van de industriële stofzuiger bestaat uit een polyester sterfilter in stofklasse M. Dit betekent dat stoffen tot 1 micron veilig opgezogen en gefilterd kunnen worden. Het filteroppervlakte van dit filter bedraagt 30.000 cm2. Indien gewenst kan de DM3 PSR uitgerust worden met een HEPA filter (H14) welke een filtratiegraad van 99,995% mogelijk maakt. Een dergelijke filtratiegraad maakt het mogelijk om gezondheidsgevaarlijke stoffen veilig op te zuigen.

Materiaal verzameling
Zowel de industriële stofzuiger als de cycloon voorafscheider zijn voorzien van een Longopac zakkensysteem. Dit zakkensysteem met ‘eindeloze zakken’ (20 meter) heeft als grote voordeel dat de gebruiker na het stofzuigen niet met de opgezogen stoffen in aanraking komt. Wanneer de gebruiker klaar is met zuigen, of wanneer de gebruiker dat wenselijk acht, kan de longopac zak afgeknoopt en verwijderd worden.

Toepassingen
Deze unieke combinatie van een compacte industriële stofzuiger met cycloon voorafscheider maakt deze machine geschikt voor diverse toepassingen. Zo is de DM3 PSR bijvoorbeeld bij uitstek geschikt voor vloerenfrezers!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Delfin
Model:
DM3 PSR
Spanning230 Volt
Aantal motoren3
Vermogen3,45 kW
Max. luchtdebiet540 m3/uur
Max. onderdruk2.500 mmH2O
Type filterPolyester sterfilter
Oppervlakte hoofdfilter30.000 cm2
Oppervlakte veiligheidsfilter26.500 cm2 (optioneel)
Filter efficiëntieM (1 micron)
FilterreinigingHandmatige filterschudder
Inhoud vuilcontainer2 x 20 meter zakken
Inlaat diameter80 mm
Geluid debiet76 dB (A)
Afmetingen123x66x162 cm
Gewicht105 kg

Industriële stofzuigers van Atimo Nederland

Advies nodig?

Vindt u het lastig te bepalen welke industriële stofzuiger het meest geschikt is voor uw bedrijfssituatie en heeft u hierbij advies nodig? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag samen en vrijblijvend met u naar de geschikte zuigoplossing voor uw stofprobleem!

Neem contact op

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie