ESD.SEP-0467

  • Voorafscheider met cycloon SEP.DLF-0467
  • Cycloon voorafscheider 60 liter opslagcapaciteit
  • Cycloon voorafscheider 20 of 60 liter
  • Cycloon voorafscheider Atimo mobiel 20 liter
  • Kop van cycloon voorafscheider uit RVS gemaakt voor voedingsindustrie
  • RVS voorafscheider emmer voor de voedinssuplementen 20 liter
Delfin

ESD.SEP-0467

De ESD.SEP-0467 is een voorafscheider welke voorzien is van een cycloon. Deze voorafscheider is geschikt voor het opzuigen van stof, restmateriaal en afval. Opgezogen stof wordt verzameld in de cycloon, welke een ruime opvangcapaciteit heeft van 20 of 60 liter. Zo kan de gebruiker lange tijd achtereen stoffen opzuigen, alvorens de cycloon geleegd dient te worden.

De voordelen
Het inzetten van een cycloon voorafscheider in combinatie met een industriële stofzuiger heeft diverse voordelen. Zo zorgt de voorafscheider ervoor dat de opslagcapaciteit van het stofzuigsysteem aanzienlijk wordt vergroot, in dit geval met 20 of 60 liter opslagcapaciteit. Direct na het opzuigen wordt het stof opgeslagen in de cycloon voorafscheider.

Een ander voordeel van het inzetten van een cycloon voorafscheider is dat het filter van de industriële stofzuiger wordt ontlast. Doordat het opgezogen stof direct wordt verzameld in de cycloon, wordt het filter van de industriële stofzuiger ontlast en heeft deze een langere levensduur.

Toepassingen
Deze voorafscheider kan in diverse toepassingen worden ingezet, bijvoorbeeld bij werkzaamheden waar grote hoeveelheden stof, restmateriaal en afval opgezogen moeten worden. Zo is deze voorafscheider bij uitstek geschikt voor het opslaan van stof dat vrijkomt bij het frezen van vloeren, het opzuigen van stof van gereedschappen en andere plekken in de werk- of productieomgeving.

Let op: de ESD.SEP-0467 voorafscheider dient altijd in combinatie met een industriële stofzuiger te worden ingezet en is geen oplossing op zich.

Mogelijkheden

De industriële cycloonvoorafscheider is ook compleet verkrijgbaar in RVS staal. Deze versie van de voorafscheider is uitermate geschikt voor de voedingsindustrie omdat hij goed schoon te houden is. Daarnaast is het mogelijk om de unit met een ATEX certificering te ontvangen voor de Zone 22. Dit maakt dat de voorafscheider kleine hoeveelheden brandbare reststoffen kan opzuigen vanuit bijvoorbeeld de farmaceutische industrie of supplementenindustrie.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Delfin
Inhoud vuilcontainer20 of 60 liter
Inlaat diameter50 mm

Advies over deze voorafscheider?

Wilt u weten of deze voorafscheider geschikt is voor uw toepassing? Neem dan gerust contact met ons op. Door onze jarenlange ervaring en vakkennis kunnen wij u van een op maat gemaakt en vrijblijvend advies voorzien. Zo weet u zeker dat u de juiste voorafscheider aanschaft!

072 562 80 88
info@atimo-nederland.nl

Stel je vraag aan onze specialist

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie