Slanghaspel ATEX

  • ATEX slanghaspel voor explosieveilig zuigen
Accessoires en onderdelen

Slanghaspel ATEX

Deze slanghaspel is ATEX goedgekeurd en wordt geleverd met een geleidende zuigslang. Het veerretourmechanisme, voorzien van een ratel, zorgt ervoor dat de slang in de juiste positie wordt gehouden. Daarnaast is dit slanghaspel voorzien van een automatische stroomregelklep die wordt geactiveerd door de slang en een EX-microschakelaar voor het starten/stoppen van de stofzuiger.

Ergonomisch en schoon
De slanghaspel is een gebruiksvriendelijk en ergonomisch product dat zorgt voor een efficiëntere reinigingstijd binnen uw bedrijf of werkvloer, omdat het altijd binnen handbereik is en snel kan worden gestart. De constructie is niet alleen extreem stil, maar houdt de slang ook langer schoon en heel, omdat deze zelden of nooit in contact hoeft te komen met de vloer.

Diameters en slanglengtes
Er is een keuze uit twee diameters: Ø38 mm of Ø50 mm. Bij de Ø38 mm heeft u de keuze uit een zuigslang met een slanglengte van 8,5 of 12 meter. Bij de Ø50 mm heeft u de keuze uit een zuigslang met een slanglengte van 7,3 of 10 meter.

Wandmontage of plafondmontage
Dit slanghaspel is standaard geschikt voor wandmontage, maar daarnaast is het ook mogelijk om de slanghaspel voor plafondmontage uit te voeren.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Delfin
Inlaat diameter38 of 50 mm

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie