Accu stofzuiger MTL 45 BT

  • Accu stofzuiger welke tot 2,5 uur meegaat
Delfin

Accu stofzuiger MTL 45 BT

De MTL 45 BT accu stofzuiger is ons nieuwste model accustofzuiger. Deze stofzuiger op accu is compact van formaat, licht van gewicht en beschikt over dezelfde technische eigenschappen als een industriële stofzuiger op stroom.

Hierdoor is deze accuzuiger zeer geschikt voor diverse industriële toepassingen. De MTL 45 BT is makkelijk en eenvoudig in te zetten, doordat de stofzuiger onafhankelijk is van stroom en compact is van formaat. Hierdoor is de accustofzuiger eenvoudig door de omgeving te verplaatsen en kan deze vanaf verschillende plekken stoffen en restmaterialen zuigen. Daarnaast is deze accu stofzuiger bij uitstek geschikt voor situaties waarbij men geen lange draden op de werkvloer wenst of waarbij men grote oppervlakken eenvoudig en snel schoon wil zuigen.

Eigenschappen van deze accu stofzuiger:

  • Zeer handzaam in gebruik
  • Industrieel uitgevoerd met polyester sterfilter
  • Onafhankelijk van stroom
  • Lange werktijd alvorens accu opgeladen moet worden
  • Geschikt voor zuigen van grote oppervlaktes
  • Accu gaat tot 2,5 uur mee bij normaal gebruik

Filtersysteem MTL 45 BT
De MTL 45 BT is uitgerust met een antistatisch polyester sterfilter in stofklasse M, wat betekent dat stoffen tot 1 micron veilig opgezogen en gefilterd kunnen worden. Het filteroppervlakte van dit filter bedraagt 20.000 cm2.

Via een handmatige filterschudder, welke zich aan de zijkant van de accustofzuiger bevindt, kan het filter eenvoudig worden schoon geklopt. Door de hendel na elk gebruik een aantal keer op en neer te bewegen, wordt vastklevend stof op de filters losgeklopt. Hierna valt het stof naar beneden in de vuilcontainer. Op deze manier blijven de filters lange tijd schoon en hebben deze een lange levensduur.

45 liter opvangcapaciteit
Opgezogen stoffen worden verzameld in de vuilcontainer, welke zich onderaan de machine bevindt. Deze vuilcontainer heeft een opslagcapaciteit van 45 liter. Wanneer de vuilcontainer volgezogen is, of op ieder ander gewenst moment, kan de container eenvoudig onder de stofzuiger vandaan gereden worden om te worden geleegd.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Delfin
Model:
MTL 45 BT
Spanning24 Volt
Vermogen0,8 kW
Max. luchtdebiet215 m3/uur
Max. onderdruk1200 mmH2O
Type filterAntistatisch polyester sterfilter
Oppervlakte hoofdfilter20.000 cm2
Filter efficiëntieM (1 micron)
FilterreinigingHandmatige filterschudder
Inhoud vuilcontainer45 liter
Inlaat diameter80 mm
Geluid debiet68 dB(A)
Afmetingen93x58x116 cm
Gewicht118 kg

Industriële stofzuigers van Atimo Nederland

Advies nodig?

Vindt u het lastig te bepalen welke industriële stofzuiger het meest geschikt is voor uw bedrijfssituatie en heeft u hierbij advies nodig? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag samen en vrijblijvend met u naar de geschikte zuigoplossing voor uw stofprobleem!

Neem contact op

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie