MTL 802 OIL

  • Oliezuiger voor olie en slijpsels
Delfin

MTL 802 OIL

Oliezuiger voor olie en slijpsel
De MTL 802 OIL is één van de meest compacte oliezuigers uit ons assortiment. Deze oliezuiger beschikt over zeer compacte afmetingen en een grote opvangbak, waardoor deze machine ook wel wordt gezien als de meest ideale oplossing voor industrieën die een nauwkeurige machinereiniging nodig hebben. Hierbij valt te denken aan CNC machines en horizontale en verticale draai- en freesmachines, die smeermiddelen gebruiken tijdens de bewerking.

De compacte afmetingen (53x59x106 cm) en het lichte gewicht (40 kilo) zorgen ervoor dat de gebruiker deze olie zuiger eenvoudig kan verplaatsen binnen de werkomgeving, wanneer men dit wenst. Daarentegen is deze olie zuiger uitgerust met twee krachtige motoren en werkzaam op 230 Volt, waardoor de oliezuiger op een krachtige manier oliën en slijpsel opzuigt.

Scheiding van olie en spanen
Deze oliezuiger is voorzien van een grote opvangbak welke tot 50 liter vloeibaar materiaal opvangt (zoals olie) en tot 30 liter vaste resten, zoals spanen, scheidt van het vloeibare materiaal. Dit scheiden gebeurt door een metalen rooster en een polypropyleen filter.

Een mechanische vlotter zorgt ervoor dat de oliezuiger stopt met zuigen op het moment dat de maximale capaciteit is bereikt. De opvangcontainer kan vervolgens eenvoudig geleegd worden middels een afvoerslang, welke zich aan de achterzijde van de container bevindt. Nadat de opvangcontainer is geleegd, kan de gebruiker de zuigwerkzaamheden weer hervatten.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Atimo
Model:
MTL 802 OIL
Spanning230 Volt
Aantal motoren2 motoren
Vermogen2,3 kW
Max. luchtdebiet360 m3/uur
Max. onderdruk2500 mmH2O
Type filterPolypropyleen filter
Capaciteit tank vloeistoffen50 liter
Capaciteit vaste stoffen30 liter
Inlaat diameter80 mm
Geluid debiet76 dB(A)
Afmetingen53x59x106 cm
Gewicht40 kg

Industriële stofzuigers van Atimo Nederland

Advies nodig?

Vindt u het lastig te bepalen welke industriële stofzuiger het meest geschikt is voor uw bedrijfssituatie en heeft u hierbij advies nodig? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag samen en vrijblijvend met u naar de geschikte zuigoplossing voor uw stofprobleem!

Neem contact op

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie