Depureco industriële stofzuiger

  • Deze tweedehands krachtige Depureco stofzuiger kan zeer zwaar materiaal opzuigen
  • Dankzij 175 liter inhoud kan deze tweedehands depureco lang zuigen zonder stoppen
  • Het sterfilter wordt gereinigd met behulp van een eigen persluchttank op de tweedehands industriële stofzuiger van de Depureco
Tweedehands

Depureco industriële stofzuiger

Deze krachtige tweedehands industriële stofzuiger is werkzaam op krachtstroom (380 Volt) en beschikt over 12,5 kW vermogen. Het grote vermogen zorgt ervoor dat deze industriële stofzuiger geschikt is voor het opzuigen van fijnstof, bulk, betonstof of spanen. De industriële stofzuiger is in zeer nette staat en heeft als bouwjaar 2008. De Depureco industriezuiger is zeer breed inzetbaar: continu afzuiging, centrale afzuiging en dagelijkse reinigingsprocessen zijn allemaal mogelijk.

Filtersysteem
De Puma 18M stofzuiger is voorzien van een polyester sleevefilter met veersysteem. Bij opbouw van stof op het filter wordt het filter met veer naar binnen getrokken. Wanneer de stofzuiger dan uitgezet wordt, schieten de veren weer uit, waardoor er veel stof van het filter geschoten wordt terug de container in. Hierdoor kunnen stoffen veilig opgezogen en gefilterd worden. Het filtersysteem wordt automatisch gereinigd wanneer dit nodig is dankzij een 6 Bar persluchttank op achterzijde van de machine. Hiermee kan het stof van het filter worden geblazen, om de doorlaat te verbeteren en de levensduur van het filter te verlengen.

Opslagcapaciteit
De opslagcapaciteit van deze industriële stofzuiger bedraagt 175 liter. Opgezogen stoffen en materialen vallen in de vuilcontainer, waarna de container met een hefsysteem eenvoudig onder de machine vandaan gereden kan worden. Na het legen kan deze eenvoudig teruggeplaatst worden en kan de gebruiker verder met het zuigen van verschillende materialen. 

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Depureco
Model:
Depureco Puma 18M
Spanning400 Volt
Aantal motoren1
Vermogen12,5 kW
Max. luchtdebiet1.120 m3/u
Max. onderdruk4.300 mmH2O
Type filterSter filter M
Oppervlakte hoofdfilter45.000 cm2
FilterreinigingPerslucht
Inhoud vuilcontainer175 liter
Inlaat diameter100 mm
Geluid debiet74 dB(A)
Afmetingen155x85x198 cm
Gewicht370 kg
LedigingHefsysteem

Tweedehands industriële stofzuigers

Advies nodig over deze tweedehands industriële stofzuiger?

Atimo beschikt over een breed assortiment jong gebruikte industriële stofzuigers welke geschikt zijn voor diverse toepassingen in verschillende industrieën. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden van deze industriële stofzuiger voor uw bedrijf te bespreken! 

Neem contact op

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie