DM2 EL LP Z21

  • ATEX stofzuiger longopac Zone 21
  • Longopac zakkensysteem
Delfin

DM2 EL LP Z21

De DM2 EL LP is een industriële stofzuiger welke gecertificeerd is voor ATEX Zone 21 en Zone 20 intern, waardoor deze stofzuiger bij uitstek geschikt is voor het veilig opzuigen van brandgevaarlijke stoffen. Met name de Zone 20 certificering zorgt ervoor dat er na het opzuigen van deze gevaarlijke stoffen, geen brand- of explosiegevaar ontstaat binnenin de stofzuiger.

Werkzaam op 230 Volt en krachtig vermogen
Deze ATEX stofzuiger is werkzaam op 230 Volt en beschikt over 2 motoren welke gezamenlijk een vermogen creëren van 2,2 kW. Hiermee worden stoffen krachtig en efficiënt opgezogen.

Filtersysteem ATEX stofzuiger
Het filtersysteem van deze ATEX stofzuiger bestaat uit een extra groot polyester sterfilter met een filteroppervlakte van 30.000 cm2 in stofklasse M (1 micron). Daarnaast is deze stofzuiger standaard uitgerust met een HEPA veiligheidsfilter, welke een filteroppervlakte heeft van 26.000 cm2. Het HEPA filter zorgt voor een 99,995% filtratiegraad.

Longopac zakkensysteem
Wat deze ATEX stofzuiger onderscheidt van andere stofzuigers is dat deze voorzien is van een longopac zakkensysteem. Waar bij de meeste industriële stofzuigers het stof rechtstreeks in de vuilcontainer valt, valt het opgezogen stof bij deze stofzuiger in een longopac zak. Deze zak is onder de machine bevestigd en is 20 meter lang. De gebruiker kan na elke reinigingsklus, of op elk ander gewenst moment, de longopac zak afknopen en verwijderen. Het grote voordeel van deze manier van stofverzameling is dat de gebruiker niet in aanraking komt met het opgezogen stof. Ook de lediging is zeer eenvoudig. Zodra de zak leeg is, kan eenvoudig een nieuwe zak bevestigd worden.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Delfin
Model:
DM2 EL LP Z21
Spanning230 Volt
Aantal motoren2
Vermogen2,2 kW
ATEX Zone21 + 20 (inwendig)
Max. luchtdebiet430 m3/uur
Max. onderdruk2250 mmH2O
Type filterPolyester sterfilter
Oppervlakte hoofdfilter30.000 cm2
Oppervlakte veiligheidsfilter26.000 cm2
Filter efficiëntieM + H
FilterreinigingHandmatige filterschudder
Inhoud vuilcontainer20 meter longopac zak
Inlaat diameter80 mm
Geluid debiet74 dB(A)
Afmetingen80x66x168 cm
Gewicht72 kg

Industriële stofzuigers van Atimo Nederland

Advies nodig?

Vindt u het lastig te bepalen welke industriële stofzuiger het meest geschikt is voor uw bedrijfssituatie en heeft u hierbij advies nodig? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag samen en vrijblijvend met u naar de geschikte zuigoplossing voor uw stofprobleem!

Neem contact op

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie