DM3 EL ACD

  • ACD stofzuiger voor brandbare stoffen
Delfin

DM3 EL ACD

De DM3 EL ACD is een industriële stofzuiger welke geschikt is voor diverse toepassingen in verschillende industrieën, maar die speciaal ontwikkelt is voor het opzuigen van brandbare stoffen in omgevingen die geen ATEX certificering nodig hebben. Niet in alle omgevingen met brandbare- of explosiegevaarlijke stoffen is sprake van een ATEX certificering. Toch is het in deze gevallen wenselijk om een ACD stofzuiger in te zetten, zodat brand- en explosiegevaar wordt beperkt tot een minimum.

ATEX Zone 20
Doordat de stofzuiger intern is gecertificeerd voor ATEX Zone 20, kunnen brandbare en explosiegevaarlijke stoffen veilig opgezogen en verzameld worden.

Krachtige stofzuiger op 230 Volt
Drie krachtige by-pass motoren met een gezamenlijk vermogen van 3,45 kW zorgen ervoor dat stoffen effectief en krachtig gezogen worden door deze ACD stofzuiger. Dit is het hoogst haalbare vermogen op 230 Volt. Opgezogen stoffen worden opgeslagen in de vuilcontainer welke zich onderaan de machine bevindt. Deze vuilcontainer heeft een opvangcapaciteit van 60 liter, waardoor de gebruiker lange tijd achtereen stof kan opzuigen alvorens de container geleegd dient te worden. Het legen van de container kan zeer eenvoudig, doordat de container met een handig hefsysteem eenvoudig onder de machine vandaan te rijden is.

Filtersysteem
Deze ACD stofzuiger beschikt over een polyester sterfilter met een filteroppervlakte van 30.000 cm2. Daarnaast is de stofzuiger standaard uitgerust met een HEPA veiligheidsfilter, welke een filteroppervlakte heeft van 26.000 cm2. Deze stofzuiger beschikt dan ook over een groot filterpakket wat ervoor zorgt dat (gevaarlijke) stoffen effectief opgezogen en gefilterd worden, waardoor er geen vervuilde lucht terug de omgeving in komt. De handmatige filterschudder kan na elk gebruik ingezet worden voor het schoonkloppen van het filter, waardoor een lange levensduur van het filtersysteem gerealiseerd wordt.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Delfin
Model:
DM3 EL ACD
Spanning230 Volt
Aantal motoren3
Vermogen3,45 kW
ATEX Zone20 (inwendig)
Max. luchtdebiet540 m3/uur
Max. onderdruk2500 mmH2O
Type filterPolyester sterfilter + HEPA
Oppervlakte hoofdfilter30.000 cm2
Oppervlakte veiligheidsfilter26.000 cm2
Filter efficiëntieM + H
FilterreinigingHandmatige filterschudder
Inhoud vuilcontainer60 liter
Inlaat diameter80 mm
Geluid debiet76 dB(A)
Afmetingen66x83x147 cm
Gewicht78 kg

Industriële stofzuigers van Atimo Nederland

Advies nodig?

Vindt u het lastig te bepalen welke industriële stofzuiger het meest geschikt is voor uw bedrijfssituatie en heeft u hierbij advies nodig? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag samen en vrijblijvend met u naar de geschikte zuigoplossing voor uw stofprobleem!

Neem contact op

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie