DM3 EL ACD LP

  • ACD stofzuiger met longopac zakkensysteem
  • Longopac zakkensysteem
Delfin

DM3 EL ACD LP

In sommige werkomgevingen is geen sprake van een ATEX zonering, terwijl er wel brandgevaarlijke stoffen aanwezig zijn en opgezogen worden. In deze werkomgevingen is het zeer wenselijk om een ACD stofzuiger in te zetten. ACD is een veiligheidslabel dat recentelijk is geïntroduceerd om deze brandbare stoffen in niet-ATEX omgevingen veilig op te zuigen. De DM3 EL ACD LP is een ACD stofzuiger welke voorzien is van een ATEX Zone 20 certificering (intern) en daardoor ingezet kan worden voor het veilig opzuigen van brandbare stoffen.

Krachtig vermogen en longopac zakkensysteem
Deze ACD stofzuiger is werkzaam op 3 motoren welke een gezamenlijk verhogen behalen van 3,45 kW. Dit is het hoogst haalbare vermogen op 230 Volt. Opgezogen stoffen vallen in de longopac zak, welke onderaan de machine is vastgeknoopt. De gebruiker kan na het stofzuigen de zak afknopen en verwijderen, zonder zelf in aanraking te komen met het opgezogen stof. Dit is het grote voordeel van dit type industriële stofzuiger.

Stofklasse M en HEPA filter
Een combinatie van een polyester sterfilter in stofklasse M (1 micron) met 30.000 cm2 filteroppervlakte en een HEPA veiligheidsfilter met 26.000 cm2 filteroppervlakte zorgen er voor dat stoffen effectief gefilterd worden, waardoor de stoffen niet opnieuw de omgeving in geblazen worden. Het HEPA filter heeft een filtratie efficiëntie van 99,995%.

Reinigen van de filters gaat eenvoudig via een handmatige filterschudder die zich aan de zijkant van de stofzuiger bevindt. Door de filterschudder na gebruik, of op elk ander gewenst moment, op en neer te bewegen, wordt het filter schoon geklopt. Op deze manier wordt een lange levensduur van het filtersysteem gerealiseerd.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Delfin
Model:
DM3 EL ACD LP
Spanning230 Volt
Aantal motoren3
Vermogen3,45 kW
ATEX Zone20 (inwendig)
Max. luchtdebiet540 m3/uur
Max. onderdruk2500 mmH2O
Type filterPolyester sterfilter + HEPA
Oppervlakte hoofdfilter30.000 cm2
Oppervlakte veiligheidsfilter26.000 cm2
Filter efficiëntieM + H
FilterreinigingHandmatige filterschudder
Inhoud vuilcontainer20 meter longopac zak
Inlaat diameter80 mm
Geluid debiet74 dB(A)
Afmetingen80x66x157 cm
Gewicht70 kg

Industriële stofzuigers van Atimo Nederland

Advies nodig?

Vindt u het lastig te bepalen welke industriële stofzuiger het meest geschikt is voor uw bedrijfssituatie en heeft u hierbij advies nodig? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag samen en vrijblijvend met u naar de geschikte zuigoplossing voor uw stofprobleem!

Neem contact op

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie