Dustcontrol stofzuiger DC 50 W

  • Dustcontrol 50 Wet tweedehands voorzijde
  • Dustcontrol 50 Wet tweedehands achterzijde
Tweedehands

Dustcontrol stofzuiger DC 50 W

Deze tweedehands industriële stofzuiger is van het merk dustcontrol, type DC 50 W. Deze industriële Wet-Vac is een krachtige waterstofzuiger die werkplaatsen effectief droog en schoon houdt. De Dustcontrol DC 50 W is ideaal voor de verzameling van licht vervuilde vloeistof en het uitfilteren van vaste stoffen zoals cementstof.

Dustcontrol filter
Deze tweedehands stofzuiger van Dustcontrol is voorzien van een waterfilterzak. Met dit filter kunnen de vervuilende vaste stoffen worden afgevangen en gemakkelijk worden weggegooid. Zo belanden deze stoffen bij het legen van de machine niet in het riool. Dit maakt de DC 50 W uitermate geschikt bij cementdrilling met water. De machine bevat een pompsysteem om de container weer te legen.  

Reiniging en bescherming
Deze waterstofzuiger is gemakkelijk in- en uit elkaar te halen. Dit maakt de reiniging van de machine zeer makkelijk. Omdat de waterstofzuiger vooral goed werkt op vervuilde vloeistoffen is het van groot belang dat de machine en het filter regelmatig gereinigd worden na gebruik.

De conditie van de dustcontrol waterstofzuiger is goed. De stofzuiger is werkzaam op 230 Volt en beschikt over één motor. Het gewicht van deze machine is 34 kilo. De container heeft een inhoud van 50 liter en de zuigslang is effectief tot 5 meter lang. Ook is de DC 50 W bestand tegen een stootje en zeer mobiel dankzij het frame met grote wielen.

Accessoires
Optioneel is het mogelijk deze dustcontrol waterstofzuiger te voorzien van allerlei stofzuiger accessoires, waardoor de stofzuiger efficiënt en effectief kan worden ingezet voor uw doeleinden. Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden!

Conditie: goed
Motoren: 1
Prijs: op aanvraag

Meer weten? Neem contact met ons op! Wij adviseren u graag verder.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Atimo
Model:
DC 50 W
Spanning230 Volt
Aantal motoren1
Vermogen1,1 kW
Max. luchtdebiet180 m3/uur
Max. onderdruk2500 mm/H2O
Type filterWaterfilterzak
Inhoud vuilcontainer50 liter
Inlaat diameter50 mm
Geluid debiet75 dB (A)
Afmetingen87x63x54 cm
Gewicht34 kg
Ledigingopvoerpomp

Tweedehands industriële stofzuigers

Advies nodig over deze tweedehands industriële stofzuiger?

Atimo beschikt over een breed assortiment jong gebruikte industriële stofzuigers welke geschikt zijn voor diverse toepassingen in verschillende industrieën. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden van deze industriële stofzuiger voor uw bedrijf te bespreken! 

Neem contact op

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie