Service voor iedere industriële stofzuiger

Voor een grote producent van hoogwaardig Alumina is Atimo Nederland al jaren de leverancier van industriële stofzuigers. Tijdens de productieprocessen van deze producent komen allerlei stoffen vrij, waaronder betonstof, droge fijnstoffen en cementstof.

Deze stoffen dienen opgezogen te worden zodat het productieproces niet verstoord wordt. Tevens is het belangrijk deze stoffen op te zuigen zodat de medewerkers in een veilige(re) en schone omgeving kunnen werken. Om dit te realiseren maakt deze producent gebruik van een aantal industriële Wieland stofzuigers (Wieland Lufttechnik). Deze Wieland stofzuigers worden dagelijks ingezet voor cleanhouse keeping.

Waarom Atimo Nederland?

Industriële stofzuigers service Atimo Nederland Service voor industriele stofzuigers Atimo Nederland

Deze producent was op zoek naar een betrouwbare partner voor advies, onderhoud en reparatie aan hun industriële stofzuigers. Zij zochten een partner die er voor zorgt dat hun industriële stofzuigers altijd kunnen blijven draaien. Atimo Nederland is deze partner voor hen. Atimo Nederland verricht bij deze klant op jaarlijkse basis onderhoud aan meerdere van hun machines. Dit doen wij niet alleen voor de industriële stofzuigers van Wieland, maar ook voor machines van andere merken, zoals Delfin, Dustcontrol, Nederman en Kiekens Products. Daarnaast heeft Atimo Nederland deze klant voorzien van accessoires, zoals zuigslangen, filters en zuighulpstukken, zodat de machines nog makkelijker en fijner ingezet kunnen worden.

Industrieel centraal stofzuigsysteem

Deze producent heeft tevens een industrieel centraal afzuigsysteem draaien. Voor dit industriële stofzuigsysteem levert Atimo Nederland diverse onderdelen en hulpstukken.  

Service en onderhoud

Of u nou op zoek bent naar een industriële stofzuiger van het merk Delfin, Kiekens of Wieland Lufttechnik, bij Atimo Nederland bent u aan het juiste adres. Wij kunnen u niet alleen voorzien van nieuwe (en tweedehandse) industriële stofzuigers met de nodige service en onderhoud, wij kunnen u ook voorzien van service en onderhoud aan uw huidige industriële stofzuigers en industriële stofzuigsystemen.

Atimo Nederland staat altijd open voor niet eigen merken, daar de expertise gaat om de oplossing en niet om de machine zelf. Met onze expertise zijn wij altijd op zoek naar de meest juiste oplossing voor de klant. Daarbij maakt merk voor ons geen verschil. Wij zorgen voor de juiste ondersteuning voor de klant.

Contact met Atimo Nederland
Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor uw persoonlijke bedrijfssituatie? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op via 072 562 8088 of mail naar info@atimo-nederland.nl.

Registreer om meer te lezen …

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie