Vloer frezen

Wanneer u bezig bent oppervlaktebehandeling of vloeren frezen, heeft u ongetwijfeld te maken met grote hoeveelheden vrijkomende stoffen. Deze stoffen komen bijvoorbeeld vrij tijdens het gebruiken van schuur- en slijpmachines en zijn onontkoombaar. Wanneer deze stoffen niet worden opgezogen, kunnen deze voor veel overlast zorgen of zelfs leiden tot gezondheidsrisico’s. Een industriële stofzuiger van Atimo biedt uitkomst.

Een industriële stofzuiger voor vloeren frezen

Om overlast en gezondheidsrisico’s te voorkomen, is het verstandig een industriële stofzuiger in te zetten tijdens het vloeren frezen. Een industriële stofzuiger kunt u direct op de machine aansluiten, zodat het vrijkomende stof direct wordt opgevangen. Het stof wordt opgezogen nog voordat het vrij kan komen in de ruimte. Op deze manier kunt u uw werkomstandigheden optimaliseren en is er geen sprake meer van gezondheidsrisico’s.

Al veel klanten mogen voorzien van stofzuigers voor vloer frezen

Onze jarenlange ervaring, kennis en kunde heeft ervoor gezorgd dat wij al veel klanten hebben mogen voorzien van een passende industriële stofzuiger voor vloer frezen. Op de foto hieronder ziet u een veel ingezet model voor dit type werkzaamheden. Het model is inmiddels vernieuwd, maar de prestaties zijn hetzelfde. Deze machine werkt al jaren naar wens bij deze klant.

Vloer frezen industriele stofzuiger Atimo

Het betreft hier een combinatie van een industriële stofzuiger met een cycloon voorafscheider deksel, welke op een oliedrum past. Het opgezogen stof wordt direct verzameld in de oliedrum, waardoor het filter van de industriële stofzuiger wordt ontlast. Ook zorgt de oliedrum voor een grote opvangcapaciteit, waardoor u als gebruiker lange tijd achtereen kunt zuigen alvorens de maximale capaciteit bereikt is. Indien de oliedrum volgezogen is, kunt u de cycloon deksel eenvoudig op een nieuwe oliedrum plaatsen. Hierdoor kunt u efficiënt uw werkzaamheden hervatten zonder tijd te verliezen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen de oliedrum te legen.  

Interesse in het aanschaffen van een industriële stofzuiger voor vloer frezen?
Heeft u interesse in deze machine? Heeft u vragen? Of wilt u vrijblijvend geïnformeerd worden over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 072 – 562 8088 of per e-mail op info@atimo-nederland.nl. Wij helpen u graag verder!

Registreer om meer te lezen …

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie