Stofzuiger reparatie bij Atimo

Industriële stofzuigers worden ingezet voor het opzuigen van diverse soorten stof, restmateriaal en afval. Deze stoffen komen vrij tijdens verschillende productiewerkzaamheden en kunnen veel overlast en zelfs gezondheidsrisico’s veroorzaken. Het opzuigen van deze stoffen zorgt voor een veilige en gezonde werkomgeving. Maar wat als uw industriële stofzuiger stuk is of onderhoud nodig heeft?

Service en onderhoud aan stofzuigers

Bij Atimo Nederland kunt u terecht voor een stofzuiger reparatie. Het maakt voor ons niet uit welk merk industriële stofzuiger u heeft. Naast de merken van de industriële stofzuigers die we bij Atimo voeren (Sibilia, Delfin en Krahnen), kunnen wij ook reparaties, onderhoud en service verlenen aan stofzuigers van andere merken, zoals bijvoorbeeld Wieland, Dustcontrol, Nederman, Kiekens, Nilfisk en CFM.

Elke industriële stofzuiger heeft na enige tijd onderhoud nodig. Door intensief gebruik kunnen de motoren aan vervanging toe zijn, maar ook versleten onderdelen en vervuilde filters kunnen aan vervanging toe zijn. Indien u dit onderhoud niet tijdig laat verrichten, kan dit de kwaliteit van (schone) lucht in de werkomgeving aanzienlijk aantasten. Tevens is het mogelijk dat uw stofzuiger er op den duur helemaal mee op houdt.

Repareren van stofzuigers ter plaatse of in onze werkplaats

Indien u uw stofzuiger wilt laten repareren, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Afhankelijk van het mankement kan onze monteur uw bedrijf bezoeken en de machine ter plaatse repareren. Ook is het mogelijk de stofzuiger naar ons toe te sturen, waarna wij de reparatie in onze eigen werkplaats zullen verrichten.

Stofzuiger reparatie bij Atimo jaarlijks onderhoud stofzuiger Atimo

Hier is onze monteur bezig met het repareren van een Nilfisk stofzuiger.

Jaarlijks onderhoud aan uw stofzuiger

Naast stofzuiger reparaties is het tevens mogelijk periodiek, bijvoorbeeld jaarlijks, onderhoud bij ons af te nemen. Door preventief onderhoud aan uw stofzuiger te verrichten, blijft uw stofzuiger in topconditie en blijven hoge prestaties van de machine gegarandeerd. Onze monteurs zullen dan de filters van de stofzuigers inspecteren, net als de motorkop en andere essentiële onderdelen van de stofzuiger. Waar nodig zullen deze worden vervangen, zodat u stofzuiger er weer vol tegenaan kan!

Stofzuiger reparatie of jaarlijks onderhoud nodig?
Heeft u een stofzuiger welke gerepareerd dient te worden? Wilt u jaarlijks onderhoud aan uw stofzuiger afspreken? Of heeft u vragen? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder! Telefonisch zijn wij te bereiken op 072 – 562 8088 of per e-mail op info@atimo-nederland.nl.

Registreer om meer te lezen …

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie