MTL 202 ACD

  • ACD stofzuiger MTL 202 ACD
Delfin

MTL 202 ACD

In veel toepassingen is de werkruimte niet als ATEX geclassificeerd, terwijl er wel sprake is van brandgevaarlijke stoffen in de omgeving. De MTL 202 ACD is een industriële stofzuiger welke ontworpen is voor het opzuigen van brandgevaarlijke stoffen in een niet ATEX omgeving. Doordat de stofzuiger ATEX Zone 20 inwendig is, kunnen deze gevaarlijke stoffen veilig opgezogen en verwijderd worden.


2 krachtige motoren en 20 liter opvang
De MTL 202 ACD is werkzaam op 230 Volt, beschikt over twee krachtige motoren met een gezamenlijk vermogen van 2,3 kW. Het opgezogen stof valt in de RVS vuilcontainer welke zich onderaan de machine bevindt en heeft een opslagcapaciteit van 20 liter.  


Filtersysteem
Deze ACD stofzuiger is voorzien van een polyester patroonfilter in stofklasse M, met een filteroppervlakte van 30.000 cm2. Daarnaast beschikt deze stofzuiger over een HEPA veiligheidsfilter, waardoor een filterefficiëntie van 99,995% wordt gerealiseerd. Het geïntegreerde dustop filterreinigingssysteem verzekert dat het hoge filtratieniveau wordt behouden, wat essentieel is voor het veilig opzuigen van brandgevaarlijke stoffen. De gebruiker kan de zuiginlaat sluiten en een klep in de filterkamer openen, waardoor het filter grondig en veilig wordt gereinigd door de door de motor gegenereerde luchtstroom.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Delfin
Model:
MTL 202 ACD
Spanning230 Volt
Aantal motoren2
Vermogen2,3 kW
ATEX Zone20 (inwendig)
Max. luchtdebiet360 m3/uur
Max. onderdruk2500 mmH2O
Type filterPolyester patroonfilter + HEPA veiligheidsfilter
Oppervlakte hoofdfilter30.000 cm2
Oppervlakte veiligheidsfilter26.000 cm2
Filter efficiëntieM + H
Inhoud vuilcontainer20 liter
Inlaat diameter50 mm
Geluid debiet74 dB(A)
Afmetingen57x48x108 cm
Gewicht35 kg

Industriële stofzuigers van Atimo Nederland

Advies nodig?

Vindt u het lastig te bepalen welke industriële stofzuiger het meest geschikt is voor uw bedrijfssituatie en heeft u hierbij advies nodig? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag samen en vrijblijvend met u naar de geschikte zuigoplossing voor uw stofprobleem!

Neem contact op

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie