Overhead cameraset met scherm

  • deze camera-set is perfect voor overhead cleaning voor industriële stofzuigers
  • via de beelden kun je vuil effectief en snel stofzuigen
  • de set heeft een camera, mobiel beeldscherm, kabels en een tas voor gemak bij het stofzuigen
Accessoires en onderdelen

Overhead cameraset met scherm

De Spacevac Explorer is het nieuwste op het gebied van overhead cleaning! Deze gloednieuwe draadloze camera kan op gemakkelijke wijze op een zuigbuis worden geïnstalleerd. Zo krijgt een gebruiker inzicht op extra hoge of lage locaties waar de stofzuiger moet reinigen. De camera bevat een hoge beeldkwaliteit met 1080p full HD video opnames en 12 megapixel stilstaande beelden.

De camera is draadloos verbonden met een meegeleverd beeldscherm ter grote van een telefoon. De camera kan ook verbonden worden met een eigen mobiele telefoon via een speciale app. Deze kan in een speciale nekbeugel worden gehangen of op de buis worden geïnstalleerd zodat de gebruiker hier naar kan kijken tijdens het stofzuigen.

Opnames en streaming
De camera kan zowel opnames maken als direct livestreamen naar andere apparaten op afstand. Dit maakt het makkelijk om snel te schakelen met management of een cliënt wanneer er sprake is van een vraagstuk of probleem. De camera is ook in staat om in donkere omgevingen of ‘s nachts toch goed beeld te geven. Bovendien is het gehele systeem waterbestendig, vuilbestendig en kan het tegen stoten zodat het ook buiten of op vochtige plekken kan worden toegepast. Dankzij de 9 uur lange accutijd kan de camera een hele werkdag in gebruik worden genomen zonder tussentijds opladen of aansluiten. Dit maakt de camera een uitermate geschikte tool als vaste toevoeging voor een stofzuigsysteem op hoogte!

Mogelijkheden voor de markt
Het camerasysteem geeft geweldig inzicht bij onbereikbare situaties. Dit komt bijvoorbeeld van pas bij ongediertebestrijding of brandveiligheid inspecties. Ook kan het voor opslagbedrijven een toevoeging zijn op vaste schoonmaakprocessen om zo opgeslagen producten totaal stofvrij te houden. Doordat het systeem zo goed bestand is tegen factoren als water en vuil kan deze set ook op vloeistofzuigers worden gemonteerd ter gebruik van dakgootreiniging. Tenslotte maakt de draadloze verbinding het mogelijk om meerdere meters hoog te komen, waardoor hoge stofrijke omgevingen in bijvoorbeeld papierfabrieken, afvalcentrales en bouwtereinen effectief gecheckt en gereinigd kunnen worden.

Eigenschappen van dit systeem:

  • 9 uur lange accutijd
  • Hoge beeldkwaliteit met 1080p full HD video opnames en 12MP stilstaande beelden
  • Hoge beeldkwaliteit bij dimlicht voor goede opnames op slecht belichte plekken of in het donker
  • Volledig waterbestendige constructie
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Optioneel: ATEX zone 1/21

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Model:
Spacevac Explorer

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie