DM40 industriële stofzuiger

  • Industriële stofzuiger met drie krachtige motoren voor het opzuigen van stof en materiaal!
Te huur!
Delfin

DM40 industriële stofzuiger

Wilt u een industriële stofzuiger eerst testen voordat u er één aanschaft? Of heeft u tijdelijk een industriële stofzuiger nodig? Atimo Nederland heeft diverse industriele stofzuigers in het verhuurprogramma, waaronder de DM40. De Delfin DM40 (drie motoren) is één van de krachtigste industrie stofzuigers op 230 Volt. De DM40 is bij uitstek geschikt voor het zuigen van droge en fijne stoffen. Ook grotere hoeveelheden zijn hierbij geen probleem.

De vuilcontainer van de DM 40 heeft een inhoud van 50 liter en is hierdoor geschikt voor het zuigen van grotere hoeveelheden stof en andere materialen. Deze industriële stofzuiger is voorzien van een handig hefsysteem waardoor de vuilcontainer eenvoudig los te koppelen is van de zuigunit. Doordat de container op vier zwenkwielen staat, is deze eenvoudig te verrijden naar een stortplaats.

Eigenschappen:

  • Maximale zuigkracht op 230 Volt (3 motoren)
  • Geschikt voor zwaardere materialen
  • Grote vuilcontainer (50 liter)
  • Optioneel te huur met voorzetzuigmond
  • Zeer breed inzetbaar

Optioneel met voorzetzuigmond
De DM40 is optioneel ook te huur in combinatie met een voorzetzuigmond. Een voorzetzuigmond zorgt ervoor dat u in mum van tijd bedrijfsvloeren schoonmaakt, doordat het met een voorzetzuigmond mogelijk is om lange banen te trekken. De voorzetzuigmond is 60 cm breed en kan in een handomdraai worden gemonteerd of worden gedemonteerd. De gebruiker heeft een ergonomische houding en loopt rechtop achter de stofzuiger aan. Een voorzetzuigmond zorgt ervoor dat u (lange) banen kan trekken met de industriestofzuiger (klik hier voor foto's en video). Zo krijgt u in mum van tijd bedrijfsvloeren schoon!

Toepassingen industriestofzuiger
Deze industrie stofzuiger is geschikt voor een breed scala aan industrieën, waaronder de betonindustrie, voedingsmiddelenindustrie, transport- en logistieke bedrijven, recyclingbedrijven, distributiecentra, metaal industrie, verspanende industrie, houtindustrie, de papier & verpakkingsindustrie, etc.

Huren industriële stofzuiger
Heeft u interesse in het huren van deze industriële stofzuiger? Of wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 072 562 8088 of mail naar info@atimo-nederland.nl. U kunt ook altijd het offerte aanvraagformulier invullen. Wij helpen u graag verder!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Delfin
Spanning230 Volt
Aantal motoren3
Vermogen3,45 kW
Max. luchtdebiet360 33/uur
Max. onderdruk2.500 mmH2O
Type filterPolyester sterfilter
Oppervlakte hoofdfilter20.000 cm2 polyester sterfilter
Filter efficiëntieL (3 micron)
FilterreinigingHandmatige filterschudder
Inhoud vuilcontainer50 liter
Inlaat diameter80 mm
Geluid debiet78
Afmetingen56x60x125 cm
Gewicht65 kg

Verhuurprogramma van Atimo Nederland

Tijdelijk een industriële stofzuiger nodig?

Heeft u tijdelijk een industriële stofzuiger nodig? Of wilt u eerst ervaren wat de machine voor u kan betekenen? Huur dan een industriële stofzuiger van Atimo Nederland. Met ons brede verhuurassortiment kunt u alle kanten op. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan nemen we de mogelijkheden door!

Neem contact op

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie