Processierups zuiger longopac

  • Processierups zuiger voor bestrijding van de eikenprocessierups
  • Bestrijding eikenprocessierups middels processierups zuigers van Atimo
  • Eikenprocessierups zuiger van Atimo Nederland voor de eikenprocessierups bestrijding
Delfin

Processierups zuiger longopac

De DM3 Longopac PRZ is een processierups stofzuiger met drie krachtige motoren welke een gezamenlijk vermogen leveren van 3,45 kW. Doordat deze processierups zuiger werkzaam is op 230 Volt, kan deze EPR zuiger op vrijwel elke plaats ingezet worden voor het bestrijden van de eikenprocessierups.

Filterpakket eikenprocessierups zuiger
De DM3 Longopac PRZ eikenprocessierups zuiger is standaard voorzien van een polyester sterfilter in stofklasse M. Naast dit hoofdfilter is de machine uitgerust met een HEPA H14 veiligheidsfilter. Dit veiligheidsfilter heeft een filtratiegraad van 99,995% en voorkomt dat opgezogen brandharen opnieuw uitgestoten worden. De opgezogen rupsen worden verzameld in de longopac zakken.

Longopac zakkensysteem
Deze processierups zuiger is uitgerust met een longopac zakkensysteem. Opgezogen rupsen worden verzameld in de longopac zak die onderaan de machine zit. Wanneer de gebruiker klaar is met het verwijderen van nesten, kan de zak eenvoudig en veilig afgeknoopt en afgeknipt worden. Hierdoor kunt u volledig veilig de opgezogen nesten verzamelen zonder zelf in aanraking te kunnen komen met de vervelende brandharen.

Startklaar
Deze eikenprocessierups zuiger wordt volledig startklaar geleverd, inclusief zuigslang, PVC verlengbuis, machinekoppeling en zakhouderring. U kunt direct aan de gang met het verwijderen van processierupsen op een veilige en milieuvriendelijke manier.

In plaats van een longopac zakkensysteem is deze machine ook uit te rusten met een 60 liter vuilcontainer inclusief puinzak. Dit model vindt u hier.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Delfin
Model:
Processierups zuiger longopac
Spanning230 Volt
Aantal motoren3
Vermogen3,45 kW
Max. luchtdebiet540 m3/uur
Max. onderdruk2.500 mmH2O
Type filterPolyester sterfilter & HEPA veiligheidsfilter
Oppervlakte hoofdfilter30.000 cm2
Oppervlakte veiligheidsfilter26.500 cm2
Filter efficiëntieM + H
FilterreinigingHandmatige filterschudder
Inhoud vuilcontainerZak 20 meter
Inlaat diameter80 mm
Geluid debiet76 dB (A)
Afmetingen80x66x155 cm
Gewicht70 kg

Industriële stofzuigers van Atimo Nederland

Advies nodig?

Vindt u het lastig te bepalen welke industriële stofzuiger het meest geschikt is voor uw bedrijfssituatie en heeft u hierbij advies nodig? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag samen en vrijblijvend met u naar de geschikte zuigoplossing voor uw stofprobleem!

Neem contact op

Processierupsstofzuigers brochure

Last van de eikenprocessierups of wilt u de processierups bestrijden? Met de processierupsstofzuigers van Atimo kunt u de rups en de vervelende brandharen veilig en efficiënt opzuigen. Lees alles over de mogelijkheden in onze processierupsfolder.

Download

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie