MTL 202 CLEAR AUT

  • Industriële stofzuiger voorzien van een automatisch reinigingssysteem voor het filter
Delfin

MTL 202 CLEAR AUT

MTL 202 CLEAR AUT is een industriële stofzuiger welke werkzaam is op 230 Volt en is geschikt voor het opzuigen van allerlei fijne stoffen. Deze industriële stofzuiger is de meest compacte industriële stofzuiger in ons assortiment welke is voorzien van een automatisch filterreinigingssysteem. Het reinigingssysteem van het filterpatroon voorkomt dat zelfs het fijnste en meest hardnekkige stof aan het filter blijft kleven. Dit wordt gerealiseerd door een trilling die rechtstreeks op het filter wordt uitgeoefend.

Automatisch reinigen
Deze industriële stofzuiger is uitgerust met twee bypass motoren die sequentieel opstarten zodra de aan-/ of uitknop is ingedrukt. Tijdens het stofzuigen worden deze by-pass motoren voor 10 seconden automatisch uitgeschakeld. In deze 10 seconden vindt een intensieve reinigingscyclus van het polyester patroonfilter plaats, zodat het stof dat zich op de filters heeft verzameld wordt verwijderd. Optioneel is het mogelijk de stofzuiger te voorzien van een HEPA filter voor een zeer fijne filtratiegraad (99,995%). 

Toepassingen
Het compacte ontwerp van deze industriële stofzuiger en het automatisch filterreinigingssysteem zorgen ervoor dat deze stofzuiger voor diverse toepassingen ingezet kan worden. Zo is deze stofzuiger ideaal voor het direct en ononderbroken zuigen van gereedschap en machines voor vloerbehandeling, zoals schuurmachines, verticuteermachines en kogelstraalmachines. Deze machines genereren tijdens het werk zeer veel stof dat middels de MTL 202 CLEAR AUT eenvoudig opgezogen kan worden.

Verzamelen van stof
Deze industriële stofzuiger is leverbaar in twee modellen welke verschillen in de manier van stofverzameling, namelijk met een vuilcontainer onder de machine of met een hermetisch longopac zakkensysteem. Deze versie beschikt over een vuilcontainer welke een opslagcapaciteit heeft van 20 liter.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Delfin
Model:
MTL 202 CLEAR AUT
Spanning230 Volt
Aantal motoren2
Vermogen2,3 kW
Max. luchtdebiet360 m3/uur
Max. onderdruk2.500 mmH2O
Type filterPolyester patroonfilter
Oppervlakte hoofdfilter15.000 cm2
Oppervlakte veiligheidsfilter20.500 cm2 (optioneel)
Filter efficiëntieM (1 micron)
FilterreinigingAutomatisch fiterreinigingssysteem
Inhoud vuilcontainer20 liter
Inlaat diameter50 mm
Geluid debiet76 dB (A)
Afmetingen59x48x117 cm
Gewicht55 kg

Industriële stofzuigers van Atimo Nederland

Advies nodig?

Vindt u het lastig te bepalen welke industriële stofzuiger het meest geschikt is voor uw bedrijfssituatie en heeft u hierbij advies nodig? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag samen en vrijblijvend met u naar de geschikte zuigoplossing voor uw stofprobleem!

Neem contact op

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie