MTL 202 LP CLEAR AUT

  • Longopac stofzuiger met automatisch reinigingssysteem
Delfin

MTL 202 LP CLEAR AUT

De MTL 202 CLEAR AUT LP industriële stofzuiger is werkzaam op 230 Volt en beschikt over 2,3 kW vermogen, gegenereerd door twee bypass motoren. Deze industriële stofzuiger is voorzien van een polyester patroonfilter in stofklasse M (1 micron), wat deze stofzuiger geschikt maakt voor het opzuigen van allerlei fijne stoffen. Hierdoor is deze industriële stofzuiger bijvoorbeeld zeer geschikt voor het direct en ononderbroken zuigen van gereedschap en machines voor bijvoorbeeld vloerbehandelingswerkzaamheden waarbij schuurmachines, verticuteermachines en kogelstraalmachines worden gebruikt.   

Automatisch filterreinigingssysteem
De twee bypass motoren van deze stofzuiger worden sequentieel opgestart zodra de aan-/ of uitknop is ingedrukt. Tijdens het stofzuigen van diverse stoffen worden deze motoren na enige tijd voor 10 seconden automatisch uitgeschakeld. Gedurende deze 10 seconden wordt automatisch een intensieve reinigingscyclus gestart, waarbij het patroonfilter effectief gereinigd wordt. Een trilling die rechtstreeks op het filter wordt uitgeoefend zorgt ervoor dat stof dat zich heeft opgehoopt op het filter, wordt losgeschud. Hierdoor blijft het filter schoon. De gebruiker hoeft hier niets voor te doen, dit is een automatisch proces.

Longopac zakkensysteem
Het opgezogen stof verzameld zich in een grote zak welke onder de machine is bevestigd. Deze hermetische zak kan naar wens worden afgeknoopt en verwijderd, waardoor de gebruiker niet in aanraking komt met het opgezogen stof. Indien men het stof wenst op te vangen in een opvangcontainer in plaats van een zak, is dat ook mogelijk. Deze industriële stofzuiger is namelijk ook leverbaar met een opvangcontainer.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Delfin
Model:
MTL 202 LP CLEAR AUT
Spanning230 Volt
Aantal motoren2
Vermogen2,3 kW
Max. luchtdebiet360 m3/uur
Max. onderdruk2.500 mmH2O
Type filterPolyester patroonfilter
Oppervlakte hoofdfilter15.000 cm2
Oppervlakte veiligheidsfilter20.500 cm2 (optioneel)
Filter efficiëntieM (1 micron)
FilterreinigingAutomatisch fiterreinigingssysteem
Inhoud vuilcontainerLongopac zakken 20 meter
Inlaat diameter50 mm
Geluid debiet76 dB (A)
Afmetingen50x48x132 cm
Gewicht58 kg

Industriële stofzuigers van Atimo Nederland

Advies nodig?

Vindt u het lastig te bepalen welke industriële stofzuiger het meest geschikt is voor uw bedrijfssituatie en heeft u hierbij advies nodig? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag samen en vrijblijvend met u naar de geschikte zuigoplossing voor uw stofprobleem!

Neem contact op

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie