Het eenvoudig schoonzuigen van grote vloeren in sporthallen en werkruimtes

Industriële stofzuigers worden dagelijks ingezet voor het opzuigen van allerlei soorten stof en restmateriaal. Stof kan zich overal in de omgeving verplaatsen: tussen de krapste kieren, bovenop hoge stellingen, op machines, maar natuurlijk ook op de grond. Stof dat zich op de vloer verzameld heeft, is zeer effectief op te zuigen. Bij Atimo hebben we hier een speciale stofzuiger accessoire voor: de voorzetzuigmond!

De voorzetzuigmond is een stofzuiger accessoire welke aan bepaalde industriële stofzuigers van ons gekoppeld kan worden. Zo leveren wij al jaren de DM3 EL met voorzetzuigmond en de DM40 met voorzetzuigmond aan onze klanten. Deze industriële stofzuigers worden ingezet in de meest uiteenlopende industrieën voor het schoonzuigen van grote vloeroppervlakten. Voorzien van een nieuw hefsysteem kunnen gebruikers zeer ergonomisch werken. Deze voorzetzuigmonden hebben een breedte van 70 centimeter, waardoor grote hoeveelheden stof in één keer opgezogen kunnen worden. Ook zorgt de brede voorzetzuigmond ervoor dat gebruikers de machine eenvoudig vooruit kunnen duwen, om zo lange banen te trekken met deze industriële stofzuiger. Grote vloer oppervlakten zijn in mum van tijd schoon!

Industriële stofzuiger met een extra grote voorzetzuigmond

Industriele stofzuiger 140cm breede voorzetzuigmond Atimo

Een klant was echter op zoek naar een oplossing waarbij men met een bredere voorzetzuigmond banen kan trekken, zodat het schoonzuigen van sporthallen nog sneller kan gebeuren. Speciaal voor deze klant hebben wij een DM3 EL industriële stofzuiger met extra brede voorzetzuigmond ontwikkeld, namelijk een voorzetzuigmond van 140 centimeter breed! Deze allernieuwste en meest innovatieve voorzetzuigmond is voorzien van een spanband met gesp, zodat de voorzetzuigmond naar wens omhoog gezet kan worden. De extra grote zuigmond zorgt ervoor dat grote bedrijfsvloeren of –hallen in mum van tijd schoon zijn!

Krachtig zuigen dankzij de DM3 EL industriële stofzuiger

De DM3 EL met 140 cm voorzetzuigmond is werkzaam op 230 Volt en voorzien van drie krachtige motoren. Deze motoren creëren een gezamenlijk vermogen van 3,45 kW. Dit is het meest krachtige vermogen dat mogelijk is op 230 Volt. De extra brede zuigmond zorgt ervoor dat gebruikers lange banen kunnen trekken met deze industriële stofzuiger, waardoor grote sportbanen en bedrijfsoppervlakten snel en effectief schoon gezogen worden.

Het opgezogen stof en restmateriaal wordt verzameld in de vuilcontainer, welke zich onderaan de stofzuiger bevindt. Deze vuilcontainer heeft een opslagcapaciteit van 60 liter. Hierdoor kan de gebruiker lange tijd achtereen stoffen opzuigen voordat de vuilcontainer vol is. Het legen van de container kan zeer eenvoudig. Een hefsysteem zorgt ervoor dat de volle container naar beneden zakt, waarna de gebruiker de container onder de stofzuiger vandaan kan rijden om te legen. Na het terugplaatsen van de lege container kan de gebruiker de reinigingswerkzaamheden weer hervatten.

Voordelen van deze industriële stofzuiger met voorzetzuigmond

Industriële stofzuiger met voorzetzuigmond 140 cm breed Atimo

De DM3 EL met 140 cm brede voorzetzuigmond heeft de volgende voordelen:

Bent u zelf op zoek naar een industriële stofzuiger voor het opzuigen van stof in grote ruimtes? Of wilt u fijnstoffen, vaste stoffen of vloeistoffen vanaf heel andere plekken veilig opzuigen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden!

Contact met Atimo
Heeft u vragen? Of wilt u een vrijblijvend persoonlijk adviesgesprek over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan telefonisch contact met ons op via 072 – 562 8088 of per e-mail op info@atimo-nederland.nl.

Registreer om meer te lezen …

Direct contact.

Bel ons op 072 562 80 88

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie